Tuesday, February 10, 2009

Nya svenska porrstjärnor

Nya svenska porrstjärnor. Välkommen till en ny dokumentärfilm där du får träffa Mike Becks helt färska porrstjärnor från Sverige och resten av Skandinavien. Vanliga tjejer som tagit livet ut i rampljuset för att njuta framför en kamera. Och verkligen visa vad de går för. I många härligt sköna sexscener. Den svenska synden har aldrig varit syndigare. Kolla på filmen direkt på datorn här!

Och som vanligt, när det gäller debutanter, så gör de sitt allra bästa för att göra ett gott intryck. De må vara färska i jobbet som porrstjärnor, men det betyder inte på något sätt att de är oerfarna när det gäller sex. Tvärtom, det finns inte många konster som inte dessa tjejer kan.
Och som det inte skulle räcka med det: De här tjejerna har inte hunnit slipats till och bli strömlinjeformad av branschen – de har fortfarande kvar sin fräschör och okuvliga knullglädje. Man kan inte låta bli att smittas av deras entusiasm och genuina kåthet – det är bara att ge sig på nåd och onåd!

Några av tjejerna som medverkar är följande: Birgitta, Alexandra Palmquist, Maya Shakur, Saana Suomi, Ida Slida, Nicole Berg, Mia Lund, Laura, Jennifer Blomberg, Kiran och Jeanette Lynn. Det ska bli intressant att se vilka av tjejerna som väljer att fortsätta i branschen för att kanske bli kända och åtrådda porrstjärnor.


Mer sms porr filmer